lauantai 4. huhtikuuta 2015

Veden alla

Vesi täällä Gili Airilla on ihan älyttömän lämmintä. Merivesi siis. Me mentiin tänään snorklaamaan ja olipa miellyttävä hetki, kun syvemmällä vesi oli hieman viileämpää. Ei sillä, että olisin kyllästynyt lämpöön, mutta oli vain kiva, kun välillä sai itsensä viilennettyä.

Uinnin jälkeen ei ollutkaan kovin viileä olo sillä selkä oli palanut 50 suojakertoimisesta aurinkorasvasta huolimatta. Toivotaan, että sanonta tän päivän puna on huomisen bruna käy toteen ja huomenna selän punoitus on muisto vain. Haha, tuskinpa vain. 

Ai niin! Siis päästiin snorklaamaan sen takia, että meidän rinkat saapuivat pitkältä matkaltaan tänään! Oli ihana saada kampa, omat läpyskät ja hattu <3 

Mutta siis snorklaus. En ole koskaan missään kunnon vesissä snorklannut. Oli niin siistiä kokeilla sitä täällä. Ensin mentiin saaren pohjoispäätyyn, mutta siellä ei ollut mitään. Sitten mentiin itäpuolelle ja siellä nähtiin erilaisia kaloja ja merisiili. Yhtään kilpparia ei valitettavasti tullut vastaan, mutta mennään ensi viikolla jollekin kunnon snorklausretkelle. Ehkä sitten näkyisi. 

Laitan tähän kuvia veden alta. Video täytyy lisätä myöhemmin. Nyt se ei valitettavasti onnistu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti