tiistai 8. huhtikuuta 2014

Ostokset New Yorkissa

Kaksi naista New Yorkissa + vanhat vaatteet myyty kirppiksellä + ei ole mitään päälle pantavaa = se tarkoittaa siis shoppailutalkoita. Olen henkisesti jo valmistautunut shop 'till drop -päiviin ja nyt jopa odotan niitä.

Ostoslistasta on tullut viimepäivien aikana pitkä ja Pinterestiinkin tein oman seinän shoppailua new yorkissa varten.

B & H on valokuvaajien mekka. Siellä mun on käytävä joka kerta. Mutta aina on vähän jännittävää, että miten se on auki, kun omistajat ovat juutalaisia. Kun varasin omaa matkaa, ei pääsiäisen aukioloajoista ollut mitään tietoa. Nyt niitä katsoin ja ainoa, milloin tämä putiikki on auki, on maanantai. Ei siis jää vaihtoehtoja käyntipäivälle. Aion mennä oven taakse jo hyvissä ajoin.

Victoria's secret on minun mekkani ja vaelluksen kohteeni. Parasta palvelua, parhaat alusvaatteet ja parhaat liikkeet. Ei voi muuta edes pyytää alusvaateostoksilta.

Kirpparit kiinnostavat aina ja varsinkin Nycin kirpparit. Muutamat olen laittanut ylös ja niitä olisi Beacon's closet, Brooklyn flea ja muutamia myös Manhattanin puolelta.

Century 21 on kauppa, jossa myydään merkkitavaraa suurella alella. Olen ostanut täältä vyön ja nahkahanskat. Molemmat suuressa käytössä edelleen eli hyvät ja halvat oli ainakin ne. Mutta muuten en ole sieltä mitään koskaan löytänyt. Ehkä tällä kertaa onnistaa paremmin. Aina siellä täytyy kuitenkin käydä.

Old navy on vähän niin kuin Suomen joku Seppälä yms. Tosin minun mielestä tuolla on laadukkaampaa tavaraa, kunhan katsoo, mistä vaate on tehty. Sama homma siis kuin missä tahansa muualla. Eli ei akryyliä niin pääsee jo pitkälle vaatteen kestävyydessä.

Express on myös ketjuliike, jossa on vähän korkeampi hinta kuin old navylla, mutta vaatteet ovat ehkä hieman mm..miten sen nyt sanoisi, seksikkäämpiä.

Macy's on iso iso iso tavaratalo. Sieltä löytyy vaatteita, kotitaloustavaroita, urheilujuttuja yms. eli vähän niin kuin Stockman sun muut tavaratalot. Macy's on vaan suuremmassa mittakaavassa. 
 
Converse storesta täytyy ehdottomasti hakea parit tennarit, koska nehän on ihan huippuja tuolla jenkeissä. Siis tarkoitan sitä, että siellä värivalikoima on vähän eri kuin täällä. Ja hinta myös hyvin paljon alhaisempi. Vai mitä mieltä olisitte esimerkiksi näistä:

Sitten vielä täytyy käydä Uniqlossa, jossain sporttikaupassa, Pumalla, Michael Korssilla ja Nikellä nyt ainakin. Mutta että tämmöisiä sunnitelmia. Ainakin aikaa ja rahaa kuluu ja mieli pysyy virkeänä. Täytyy vaan muistaa syödä hyvin shoppailun välissä niin jaksaa!

5 kommenttia:

 1. Hihii, ihanaa lukea näitä suunnitelmia! Kuulostaa hyvältä tämä ostoslistaus! Lisäisin tähän vielä Forever21:sen, se on ihan mun lemppari! =) Milloin se sun reissu starttasikaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Forever21 on varmasti ihan ok, mutta minulla on missiona löytää vaatteita, jotka kestävät pitkään ja tuolta en valitettavasti kovin laadukasta tuotetta ole koskaan löytänyt :/ reissu starttaa LAUANTAINA!! wuhuu! Instasta kyllä sit huomaat, milloin olen mestoilla ;)

   Poista
  2. Mää olen löytänyt hyvin kestäviä vaatteita sieltä viime vuosina. Tietty se on niin iso, että voi monenlaista tulla vastaan. Anyway, ihanaa reissua! :)

   Poista
 2. Mä sekosin tuolla Macy's:lla. Sillon kun käytiin, oli vielä jotkut lisäalet (-20%) jo muutenkin hyvien alennusten päälle.

  Vielä yksi ostospaikka, jossa olisin voinut viettää toisenkin päivän oli Woodburyn outlet-kylä. Sinne piti mennä bussilla (lippu jostain turistikojusta ostettuna oli muistaakseni n. 40 dollaria) ja tosiaan, meillä meni KOKO päivä siellä, mutta siellä on merkkiliikkeiden siistejä outlet-myymälöitä, joissa oli tosi hyviä alennuksia. Mutta jos reissun päätarkoitus ei ole shoppailu, niin kyllä niitä liikkeitä löytyy ihan Manhattaniltakin. :-)

  Ihanaa reissua teille ja nauttikaa Nycistä! Jään kateellisena odottelemaan matkapostauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehh, siellä voi kyllä seota ;) mutta katsotaan miten meidän käy ja mikä sekottaa pään tällä kertaa. Ehkä se on kuitenkin se Victoria, joka tekee sen aina ;)

   Kiitos! nautitaan. Huomenna tähän aikaan olenkin jo bussissa. Jippii!

   Poista