tiistai 18. maaliskuuta 2014

Tekemistä New Yorkissa

Halusin eritellä hieman näitä New Yorkin ennen matkaa -kirjoituksia. Muuten postauksesta tulisi niin pitkä ettei kukaan jaksaisi lukea. Tässä osiossa kerron siitä, mitä ajateltiin ystäväni kanssa tehdä New Yorkissa. Siis shoppailun, valokuvaamisen, syömisen ja nähtävyyksien lisäksi.

Olemme molemmat Stand upin ystäviä ja näin ollen menemme nauramaan itsemme kipeiksi Comedy cellarille. Sinne sen takia, kun tiedän sieltä yhden koomikon ja toivonkin hänen olevan siellä silloin, kun menemme. Olen ollut pari kertaa callarilla ja molemmat illat ovat olleet erittäin hauskoja.

Kuva täältä
Olen varannut paikat netin kautta. Sitten vaan ovelle kertomaan oma nimi, joka on välillä hieman hankalaa, kun on niin suomalainen nimi ettei se taivu amerikkailaisten suuhun. Cellarilla ohjataan pöytään ja sen takia ei kannata olla ihan ensimmäinen eikä myöskään viimeinen ettei joudu eturiviin! Tai noh, jos välttämättä haluaa eturiviin niin sitten se ei tuota ongelmia. Cellarin illan hinta on 10–20 dollarin välillä, riippuen päivästä ja esiintyjistä. Sääntöihin kuuluu, että illan aikana on ostettava 1–2 juomaa. Olisikohan Cellarilla ollut ehkä 1 juoma / tyyppi. Tämä vaihtelee eri illanviettopaikkojen kesken. Mutta yhden juoman ostaminen ei varmasti ole ongelma. Ainakaan meille. Varsinkin, kun mansikka margarita on tuolla super hyvää!

Cellarin yläpuolella on ravintola Olive tree, jossa on ihan hyvät ruoat. Iltaa kannattaa jatkaa siellä, jos mielii nähdä koomikoita keikan jälkeen.

Broadway-show on tällä kertaa ihan must, koska en ole vielä kertaakaan käynyt sellaista katsomassa. Vielä ei tosin tiedetä, mitä mennään katsomaan. Mutta koska liput ostetaan halpoja lippuja myyvän pisteen kautta (TKTS), täytyy tehdä lista muutamasta, joita voisi mennä katsomaan mikäli lippuja ykkössuosikkiin ei herukaan.

Aloin jo hyvissä ajoin tiirailemaan, mitä keikkoja New Yorkissa on silloin, kun me olemme siellä. Brooklyn Bowl tai Bowery Ballroom. Siellä on esiintyjälistalla muutama mukavan kuuloinen bändi, jota voisi käydä kuuntelemassa. Tässä mennään varmasti fiiliksen mukaan. Ensinnäkin, että jaksaako kuinka monena iltana riekkua myöhään ja toisekseen onko tarpeeksi kiinnostusta bändiä kohtaan, joka vuorossa olisi silloin, kun jaksaisi mennä.
Vielä ei ole ainakaan varmistunut mitään Metallican kiertuetta tai Lenny Kravitzin keikkaa siellä, joten mikäli jollekin keikalle mennään, paikkana voisi olla joko

Barclays Center tarjoaa myös keikkoja, mutta myös korista. Onnekseni Brooklyn Nets pelaa New York Knicksiä vastaan juuri sillä viikolla, kun olemme siellä. Ostin liput tietysti jo hyvissä ajoin ja siellä sitten jännitetään Netsin puolesta! Saa nähdä miten korismatsi eroaa suomalaisesta. NHL-matsi eikä Baseball viehättänyt. Katson mieluummi Liigaa kuin NHL:a paikanpäällä. Toivottavasti NBA on muutakin kuin oheismyyntiä ja mainoksia.

5 kommenttia:

 1. Luen näitä New York -postauksia aina suurella mielenkiinnolla! ^_^ Mekin ollaan harkittu jotain Broadway-esitystä, olisihan se varmasti hieno elämys! Kiitos tuosta halpislippu-vinkistä, sieltä sitten voi mennä metsästämään lippuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitähän täytyy sitten heti vinkata lisää! Nimittäin kaikilta sivuilta, mistä olen lukenut ja kaikki tyypit, jotka tästä on puhunut, kertovat sitä, että se Time Squaren ticketboot on tupaten täynnä. Eli parhaiten onnistut saamaan liput joko Brooklynin tai South Street Seaportin pisteestä :) täytyy kertoa sit tästäkin reissun aikana tai reissun jälkeen, että miten meni. Me onneksi majoittaudutaan Brooklynissä, joten on helppo mennä tohon Brooklynin mestalle.

   Poista
  2. Kiitos tiedosta! Meidän majapaikka on kyllä Manhattanin puolella, mutta varmasti Brooklynissäkin tulee seikkailtua ja siinä samalla voi kätevästi käydä lippukaupoilla :)

   Poista
 2. Moi, Time Squaren Ticketboothiin oli jonoa koko ajan. Kannattaa tosiaan käyttää Brooklynin vastaavaa :) Oiii, teidän reissusuunnitelmat näyttää niin hyvälle!

  Reissun suunnittelu on niin mukavaa! Vaikka minulta yleensä puolet jää tekemättä, fiiliksen mukaan :)

  Terkuin auringonkukka1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan varmasti puolet jää tekemättä, kokematta ja maistamatta, mutta onpahan hyvä syy mennä taas uudestaan ;) mähän olen nyt yrittänyt vaikka kuinka ja kauan mennä Chicagoon. En vaan millään saa mentyä. Enkä myöskään Friscoon. Aina Nyci vie voiton!

   Poista