torstai 26. maaliskuuta 2015

Huono ihminen

Huono ihminen olen minä. Taas jälleen pitää selitellä, miten on jäänyt kirjoittamatta. Ideoita olisi, aikaa ei. Uusi työ on vienyt posiitiivisessa mielessä mehut ja viikonloput ovat olleet täynnä kursseja ja muuttoja ja vaikka mitä!

Mutta ensi viikolla lähden lataamaan lisää mehuja kroppaani, josta työ voi ammentaa sitten lisää. Tiistaina on lento Balille ja sieltä menemme Gili air -saarelle. Olen niin haltioissani etten meinaa pysyä pöksyissäni! 

Luvassa siis kuvamateriaalia ja varmasti myös videoita siitä, miten on hyvä ladata akkuja ja kerätä voimaa. Olisiko teillä jotain erikoistoiveita kuvien ja videoiden suhteen? Mitä haluatte tietää Gili air -saaresta? 

Tämän kuvan siivittämänä ensi viikkoon! 
4 kommenttia:

 1. Innolla odotan Bali & Gili-postauksia, koska sama reissu tulossa meillä ensi talvena :) En ole vielä päättänyt olisiko kohde Gili Air vai Gili Meno, ehkäpä sun kirjoituksista on siihen apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokohan nyt tämä vastaus onnistuisi. Kiva, kun olet siellä toisessa päässä seuraamassa reissua :) toivottavasti vinkeistä on apua niin päämäärän päättämiseen kuin muissakin mietintää aiheuttavissa asioissa :)

   Poista
 2. Fiiliskuvia lomalta, ja hei, ei kannata potea huonoa omatuntoa, hyva etta uusi tyo on mukava :)
  Hyvaa viikonloppua, pus pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jesh, kuvia tuloss varmasti! Muista hästäg ;) Kivaa vloppua sinne myös, puss!! <3

   Poista