lauantai 14. maaliskuuta 2015

Ketä kiinnostaa?

Anna Perho latasi taas kolumnin täydeltä totuuksia pöytään. Luin MeNaisesten nuerosta 9 hänen kirjoituksensa ja oli aivan pakko nauraa ääneen!

"Mikäli numerolappu vaatteissa ei miellytä, leikkaa lappu pois".
 Älä muuta sano! Elämä on muutakin kuin vaatteiden numerolappujen murehtimista tai toisten elämän ajattelemista. Omassakin elämässä on aivan tarpeeksi miettimistä ja murehtimista. Perho kirjoittikin kolumnissaan hienosti myös siitä.

"On vääristynyttä itsekkyyttä kuvitella, että muut ihmiset välittäisivät tippaakaan siitä, mitä sinä teet tai ajattelet, jos et satu olemaan joku Barack Obama. Ja silti, kuka ajattelee jatkuvasti, mitä Barac Obama tekee?" Niinpä niin.

En ole koskaan ollut tyyppinä sellainen, että kyttäisin muiden tekemisiä tai kiinnostuisin siitä, onko joku muu kiinnostunut minun asioista. Jos on, se on hänen oma asiansa. Mitä se minulle kuuluu?

Näitä ihmisiä on paljon, jotka keskittävät energiansa toisten ihmisten asioihin TAI miettivät, mitä joku muu ajattelee. Mutta jokainen tyylillään. Suosittelisin kuitenkin elämään ihan sitä omaa elämää ja keskittämään energian siihen, mitä tekee ja mitä itse ajattelee. Saattaa tulla sielläkin yllätyksiä.

Aatteleppa omalle kohalles... joku on joskus muinoin sanonut..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti