torstai 9. tammikuuta 2014

100 päivää

Laskurin mukaan tänään on sata päivää jäljellä siihen, että Finnair nousee ilmoihin ja vie minut isoon omenaan. Sata päivää. Se tuntuu vähältä. Laitoin laskurin päälle silloin, kun matkaan oli vielä reilu 200 päivää aikaa. Se tuntui pitkältä ajalta, mutta siinä välissä oli joulu ja muita odotuksia sisältäviä asioita. Nyt tilanne on se, että odotan vain ja ainoastaan Nykin matkaa.

Te, jotka seuraatte minua Pinterestissä, olette varmasti huomanneet, että ajatukset on suunnattu melkein 100 % Nykiin. Pinteres täyttyy erilaisista nähtävyyksistä, ravintoloista ja katukuvista. Se on minun aarrekarttani matkalle. Toivon näkeväni näistä asioista suurimman osan ja toivon saavani yhtä hienoja kuvia sieltä kuin, mitä Pinterest tarjoaa. En kuitenkaan juokse paikoissa kieli vyön alla vaan menen vähän minne nokka näyttää, karttaa silmällä pitäen. Tärkeintä kuitenkin on se, että saan viettää aikaa juuri siinä kaupungissa.

Se on jännä, miten elämään asennoituu eri tavalla, kun on jotain, mitä odottaa paljon. Olo on energisempi ja jos joskus masentaa, avaa vaan aarrekartan asiasta tai google kuvahaun ja mieli paranee. Ehkä juurikin tämän takia minulla on aina joku suunnitelma menossa tulevaisuutta varten. Se saattaa olla matka, juhlat tai projekti. Mutta kuitenkin jokin, mistä saan hyvän mielen.

Mikäli sinulla on jotain hyviä NYC-vinkkejä, kerro ihmeessä täällä tai pinnaa Pinterestiin. Otan mielelläni kaikkia juttuja vastaan! 


10 kommenttia:

 1. Oi, New York <3 Minäkin olen todennäköisesti matkustamassa sinne taas ensi kesänä. Maailman ihanin kaupunki! Ehkä sitten kun jotain konkreettista on varattu, voisin itsekin pistää laskurin pystyyn ;)

  Sähän olet niin kokenut Nykin kävijä, että tokkopa mulla ainakaan on mitään erityisiä vinkkejä antaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, Nyki on ihanin! Kiva, että säkin menet sinne taas. Siellä on niin paljon nähtävää, kokemista ja tekemistä. Laskuri pystyyn heti, kun lentoliput on ostettu!

   Vaikka olen käynyt jo monesti, ei se silti tarkoita, että olisin kaikkea nähnyt tai kokenut :) jos on jotain hyviä ruokavinkkejä tai muuta niin kerro. Tai kerro, mikä sun mielestä siellä oli parasta ja mihin aiot siellä mennä ensi kesänä :)

   Poista
  2. Me ei olla vielä suunniteltu kovin tarkasti, koska viime reissulla ohjelmaa oli ehkä liikaakin. Nyt me halutaan enemmän keskittyä siitä suurkaupungin tunnelmasta nauttimiseen, oikean newyorkilaisen elämänmenon aistimiseen ^_^ Tykkäsin kovasti kävellä pitkin kaupunkia, istua puistoissa sekä kuljeskella Central Parkissa ja High Linea pitkin. Välillä teki hyvää pysähtyä paikoilleen. Mutta eiköhän sitä shoppailua, museokäyntejä ja ulkona syömistäkin tule taas harrastettua ;)

   Poista
  3. Todella hyvä idea! Sitä minäkin aion saada kuviini mukaan, oikeaa tunnelmaa. Luulen, että siihen on mainoita paikkoja juurikin Central Park ja Greenwich Village :)

   Poista
  4. Joo, Greenwich Village oli myös tosi ihanaa aluetta! <3 Siellä oli vähän sellainen boheemin oloinen tunnelma :D

   Hitsi, laita sitten tänne tunnelmakuvia näytille, niin pääsee fiilistelemään ennen omaa reissua :)

   Poista
  5. Täytyy laittaa ja täytyy kokeilla, jos pystyisin ehkä jopa bloggaamaan sieltä suoraan :) Otan majoituksen Airbnb:ltä niin siellä kodissa on netti, jota voin sitten käyttää. Enää 96 päivää ;)

   Poista
 2. Aika kuluu kuin siivillä ;)

  Tuota Airbnb:tä on moni kehunut!

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä: aina pitää olla kalenterissa juttuja, joita odottaa - isoja tai pieniä. Mutta täytyy muistaa, ettei ala elää vain tulevaisuutta varten, koska sitähän ei ole olemassakaan. On vain tämä hetki, mutta kummasti mieli karkailee sinne tulevaan tai miettii menneitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä joo, toi tässä hetkessä eläminen on vaikeaa. Täytyy kuitenkin tehdä niin, että ajattelee tulevaa sen verta, että pärjää. En voi kuluttaa kaikkia rahojani juuri nyt vaikka haluaisin tai en voi lähteä lätkimään töistä vaikka väsyttää :D kaikenlaista.... ;)

   Poista
 4. Tahtoo nähä sen kämpän mihin meet!! :)

  VastaaPoista