sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Aarrekarttaa ja mielen hyvinvointia

Otin osaa Lilyn Body & Mind -projektiin ja tein aarrekartan Pinterestiin. Olen kuullut näistä aarrekartosita, että tyypit tekee niitä ja sen avulla menevät kohti unelmia. En ole koskaan kokeillut tätä, mutta nyt päätin ottaa osaa tähän ja tein ihka ensimmäisen aarrekarrani.

Itselle tällä hetkellä unelmat liittyvät hyvinvointiin ja positiiviseen elämään. Vain positiivisia juttuja elämään ja kaikki negatiivisia asioita aiheuttavat suljetaan pois. Esimerkiksi mikäli joku ärsyttää vaikka facebookissa eikä osaa muuta kuin valittaa elämästä, suljen sellaisten henkilöiden uutisten näkymisen siellä kokonaan.

Positiivisia asioita on paljon luvassa tälle vuodelle. On synttärikemuja, mökin kunnostusta, terassin rakennusta, pihan muokkausta ja ennen kaikkea matka New York Cityyn huhtikuussa. On myös haasteita, nimittäin koiran kanssa pitäisi päästä taipumuskokeista läpi. Tähän haasteeseen liittyy varmasti monia huonojakin päiviä ja niistä täytyy oppia. En laittanut tuota tapumuskoetta nyt aarrekarttaan erikseen vaan lisään sen lähinnä yleisenä huomiona positiivisen elämän alle ja onnistumisiin.

Olen kuullut, että kun unelmat ja haaveet kirjoittaa ylös, ne toteutuu. Oletko sinä tehnyt tätä ja huomannut samaa? Tämän vuoden joulukuussa on aika käydä tätä karttaa läpi ja katsoa onko mikään mennyt kuten näin tammikuussa toivoin.

2 kommenttia:

  1. Haaveiden ylöskirjoittaminen auttaa, ja myös niistä puhuminen. Kun tekee haaveesta jollain tapaa julkisen, on todennäköisempää, että se toteutuu. Mutta toki on myös sellaisia haaveita, ainakin mulla, että kaikesta en halua julkisesti "rallattaa", vaan pidän ne joko itselläni (päiväkirjassa) tai kerron vain tärkeimmälle ihmiselle. Aarrekartat on myös hyvä juttu! Tai että on joku kuva vaikka lompakossa ja joka kerta sitä katsomalla muistaa haaveensa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan kuinka tämän kanssa mennään. Jos tästä suurin osa tänä vuonna toteutuu, saatan kirjoittaa niitä seuraavana vuonna vielä enemmän! voi mahtavuutta :) en ole oikein koskaan uskaltanut ääneen mitään sanoa, jos sitten ne ei toteudukaan ja tulee kova pettymys. Mutta nyt näillä :)

      Poista