tiistai 21. tammikuuta 2014

Voimaa auringosta

Viikonloppuna varmasti me kaikki nautimme ihanasta ulkoilmasta ja varsin mainiosta auringonpaisteesta. Miten valolla voikaan olla niin iso merkitys elämään? Se on vaan yksinkertaisesti huikeeta! Tulee todella elinvoimainen olo ja minustakin kuoriutuu varsinainen supernainen. Tuntuu, että jaksaisi tehdä vaikka mitä!

Sunnuntaina olimme koiran kanssa jäällä nauttimassa kelistä. Laitoin hokkarit jalkaan ja lähdettiin matkaan. Järvi on sen verta iso alue, että harvemmin joutuu tulemaan ihan vastakkain toisten kanssa. Lennykin sai nauttia vapaana olemisesta. Pari tuntia siellä vierähti eikä -20 asteen pakkanen tuntunut missään! Eikä tietysti ollutkaan -20 aurinkoisella puolella. Oli oikein lämmin ja viehättävä sää.

Luistelu saa aikaan ihan mielettömän tunteen. Kun saa vaan antaa mennä ja aivan täysiä! Se on vähän sama rullaluistimilla, mutta jotenkin jäällä uskallan mennä paljon kovempaa kuin asfaltilla. Vaikka jäällä ei ollut minkäänlaisia turvavarusteita päällä. Aurinko, pakkanen ja vauhdinhurma. Nyt jaksaa varmasti koko viikon sillä energialla, mikä sieltä tuli imettyä. Näitä lisää!

Mistä sinä saat samanlaiset energiat näin talvella?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti