keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Motivational speaking ala Elastinen

Elastinen eli Kimmo Laiho heittää keikkaa myös life coachina, innostajana vai miksi sitä pitäisi kutsua. Kuuntelin yhtenä päivänä radiota ja Elastinen olikin joka kanavalla kertomassa jotain. Hän sanoi, että vaikka on hyvän tuulinen melkein aina, hänet saa huonolle tuulelle epäoikeudenmukaisuus ja negatiiviset ihmiset. Tai sellaiset ihmiset, jotka ajattelevat vain itseään eikä osaa avata silmiään.

Olen samaa mieltä Elastisen kanssa. Omahyväisyys saa aina huonolle tuulelle. Mutta jo pelkästään Elastisen haastattelut saivat minut hyvälle tuulelle. Tai oikeastihan ei tarvitse kuin katsoa Elastista niin on jo hyvällä tuulella. Mahtavinta on se, että Elastisen hieno asenne tarttuu. Hänen täytyisi varmaankin tehdä joku motivational speking cd, jota voisi soittaa autossa, kun meinaa olla liikennerage päällä.

Kuka nostattaa sinun motivaatiotasi?

2 kommenttia:

  1. Kaikki sellaiset ihmiset nostattaa motivaatiota, joista säteilee hyvyys, positiivinen ote elämään ja tässä hetkessä läsnä olemisen taito (Ela on tästä juurikin hyvä esimerkki! :) ) Ihmiset, jotka ovat kiitoliisia siitä, mitä heillä on, eivätkä ruikuta turhasta. Kuten vaikka jotkut joogaopet. Miten hyvä energia heistä virtaakaan! :) Ja sitä ei voi mitenkään feikata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, Joogaopet on kans hyvä esimerkki :)

      Poista