lauantai 8. maaliskuuta 2014

New Yorkin valot

Manhattanin ja Brooklynin valot häikäisevät minut pian. Työpäiviä enää 25 ja viikonloput laskettuna mukaan, päiviä reissuun on enää 42. Eli on selkeästi aika hehkutella asioista. Hehkuttelu on iso osa matkalle lähtöä. Siitä tulee myös hyvä fiilis ja päivät kuluvat paljon mukavemmin, kun on jotain mitä odottaa.

Ensin pitää tietysti katsella kuvia edellisiltä vierailuilta ja tsekkailla Pinterest, Instagram ja googlen kuvahaku, mitä sieltä löytyy. Tässä löydöksiä ja omia otoksia myös teidän ihailtavaksenne. Samalla voitte kuunnella biisiä Manhattanin valoista.Kuva: The Daily news
Kuva: Telegraph

Dailymail
usfotolia.com


4 kommenttia:

 1. Oiiiii ihanaa! Mikä city <3

  T.auringonkukka1

  VastaaPoista
 2. Missä päin majoitut? Olin äitini kanssa reilu vuosi sitten joulukuussa Nycissä ja kaupunki vei kyllä sydämen. Kaupunki, johon pitää ehdottomasti palata uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. majoitus on tällä kertaa Brooklynin puolelta ja Airbnb:n kautta. Saas nähdä kuinka käy. Sehän on kylläkin laitonta ilmeisesti Nycissä tämä kämpän vuokraaminen 3kk lyhyemmäksi ajaksi. Muuuuutta....en tätä kyllä tiennyt ennen kuin vuokrasin. Et tosiaan katsotaan kuinka käy ;)

   Poista