keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Uudet tuulet

Onneksi elämä on täynnä ylä- ja alamäkiä, jotta voi täysillä nauttia kaikista niistä positiivisista asioista, joita elämä tarjoaa.

Minulle tuli mahdollisuus jäädä töistä loppuvuodeksi lomalle (ja siihen se sopimus sitten päättyykin) ja opiskella muutama kuukausi. Näiden kuukausien jälkeen olisi tarkoitus olla viisi kuukautta harjoittelussa ja toivottavasti siitä päästä suoraan töihin. Eli nyt on meneillään täysin uudet kuviot elämässä ja tähän pitäisi osata sopeutua.

Onneksi uudet tuulet ovat tosiaan positiivisia, joten niiden kanssa on helpompi elää kuin negatiivisten. Olen täynnä ideoita ja luovuutta. Onneksi niitä pääsen toteuttamaan valokuvauksen ja kirjoittamisen kautta.

Valitettavasti aina joku kärsii ja pahoin pelkään, että tässä tapauksessa se on nämä blogit. Eipä kuitenkaan vielä anneta täysin periksi asian suhteen. Toivon nimittäin parasta, että iltaisin jaksan vielä tätä kirjoitella. Onhan kuitenkin marraskuu ja nyt jos koska elämä asettaa haasteita positiivisuuden kanssa.2 kommenttia:

  1. Hei, nythan voi jo kohta alkaa fiilistelemaan joulua, ja tunnelmoimaan kotona pimenevia iltoja.. halauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin tein! :) ja heti auttoi. Ei iskenyt masennus ;) Kiitos. Haleja!

      Poista