torstai 22. tammikuuta 2015

Matkamessuja ja reissuhaaveita

Sain viikonloppuna mahdollisuuden osallistua matkamessuille, kun voitin liput ihanan Mirjen blogin kautta. Suunnitin messuille ystäväni kanssa ja tarkoituksena oli löytää mukava idea kevään reissulle. Reisulle, jolle minun ei oikeasti pitänyt edes lähteä.

Päätin kuitenkin viikonlopun aikana, että maailmaa on nähtävä ja nythän sitä aikaa tähän elämään tupsahti mukavasti. Viikko jossain tekee varsin hyvää. Sitten taas uudella rytinällä kohti uusia elämän haasteita eli työpaikkaa. 

Messuilla oli tietysti jos vaikka ja mitä. Kaikista suurimman vaikutuksen minuun teki Karibian osasto, johon oli kerätty kaikki Karibian osastot lähelle toisiaan, ja ulkonäköön oli panostettu.


Näin messujen jälkeen on alkanut kutkuttaa ajatus Miamista ja Key Westistä sekä Costa Ricasta. Miami lähinnä siksi, että on suht halpaa mennä sinne ja tarvitsen nyt lämpöä ja valoa. Costa Rica taitaa olla liian kallis, kuten monet muut Karibian ja Hawaijin kohteet, joihin myös mieli halajaa.

Saa nähdä miten käy vai lähdenkö sittenkään mihinkään. Aika näyttää.

Vaikka en reissuja ostanut, osallistuin kuitenkin kilpailuihin ja kuvautin itseäni jos vaikka ja missä. Olipahan ainakin hauskaa!
Kävittekö matkamessuilla? Tuliko ostettua jotain reissua? 

1 kommentti:

  1. Mihinkäs marsalkka Mannerheimiin oikein törmäsit messuilla? :) Ei ole tullut noilla messuilla enää käytyä. HH:n aikoina kun se oli pakollista, niin ei paljon enää nappaa. Kun tietää ilman messujakin, mihin haluaa matkustaa :)

    VastaaPoista