keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Pää sekaisin ja sahalaitaa silmissä


Tarkoituksena oli postailla tällä viikolla paljon, koska eri ajankohtaisia aiheita on mielessä paljon ja kuvia on tullut otettua myös. Mutta kuinkas kävikään? Migreeni tuli käymään sopivasti juuri, kun olin saanut auton parkkiin kotipihaan. Ensin näkyi sahalaitaa ja sitten tuli kiire hakemaan migreenilääkettä kaapista. Koira äkkiä pihalle ja sitten levyksi viileään ja pimeään. Tiesin, että kohta jysähtää ja päätin nukkua sen jysähdyksen ohi. Parin tunnin unet, Lenny naapurin matkaan lenkille ja lisää unta. Lenny takaisin kotiin ja lisää unta.

Lopulta ukkonen ja myrsky saapui ja hieman helpotti elämää. Sitten pystyi jopa pitämään silmiä auki ja kävelemään jääkaapille hakemaan ruokaa ja juomaa. Vielä eilinenkin meni höyryissä eikä tänäänkään kovin hyvältä tunnu. Varsinkaan, kun se heitti pientä lämpöä kroppaan pienen kivun lisäksi. Television katselu ja koneella oleminen ovat siis lähes kiellettyjen listalla nyt.

En ole kärsinyt sahalaitakuviosta silmissä ja jäätävästä pääkivusta sitten vuoden 2012 kevään. Pääkipuja on ollut ja hirveitä sellaisia kyllä, mutta mitään tämmöistä migreenikohtausta ei ole tullut. Toivottavasti tämä ei ole nyt ihanasta kirkkaudesta ja auringosta johtuvaa! Muuten tulee maailman kovin masennus.

Migreeniä olen hoitanut käymällä hierojalla, venyttelemällä ja joogaamalla. Olisiko teillä kertoa paria hyvää vinkkiä siihen, että saan vähintään taas seuraavat kaksi vuotta pidettyä sahalaidat pois näkökentästä?

2 kommenttia:

  1. Harmin paikka, enka neuvojakaan osaa oikeen antaa. Itsellani oli muutama vuosi sitten migreenia, mutta se jai kokonaan pois kun lopetin pillerien syomisen. Tassa myos "hassuna" se, etta ennen pillereita ei migreenia koskaan ollutkaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, käyn nyt hierojalla. Ehkäpä sieltä tulisi apu. Ei sinänsä haittaa, jos kahden vuoden välein tämmöinen tulee...mutta jos alkaa tulla useammin niin sitten asia tutkinnan alle. Onhan mussa vaikka mitä vikoja, joten vastaus voi löytyä niistä. Siis kireät lihakset yms :D

      Poista