perjantai 23. toukokuuta 2014

Tamperetta pakoon Suomen Turkuun

Ei Tamperetta tarvitse koskaan mennä pakoon vaikka niin kirjoitin otsikkoon. Se on vaan muunnelma ihanasta Vadelmavene-biisistä. Sitä tuli luukutettua autossa, kun matkasin Turkuun ystäväni luo keskiviikkona.

Pidän tästä meidän ystävien ideasta, että jokainen emännöi vuorollaan vierailuja ja kaikki kolme ollaan paikalla. Vierailut siis kulkevat akselilla Tampere-Turku-Helsinki. Riippuen, missä kukin silloin asuu..mutta nyt hetken aikaa ainakin tällä tavalla.

Turku ei ole koskaan kuulunut suosikkikaupunkeihini, koska siellä on aina tapahtunut jotain negatiivista. Ensimmäisellä kerralla tuli super kipeäksi, toisella kertaa tulin super kipeäksi, kolmannella kerralla rikoin polveni juoksulenkillä, neljännellä tulin taas kipeäksi ja viimeksi ampiainen pisti pohkeeseen. Meillä ei tuo rakkaus ole oikein roihunnut toisin sanoen. Enkä välitä siitä turun murteestakaan. Mutta nämä kaikki ovat toissijaisia juttuja silloin, kun siellä asuu ystävä, jota haluaa nähdä. Turkuun mennään vaikka väkisin.

Nyt Turku tuntuu jopa ihan hauskalta paikalta, kun takana on Turun yö. Muuta ei sitten olla viä nähtykään. Tänään jotain kaupunkikuvailua ja ravintolakokeiluja.

Näin se pitkä viikonloppu pitäisi aina aloittaa; rennosti ystävien kanssa. Se on oiva väline stressin poistoon! 


3 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta, mullakin on Turusta vain huonoja kokemuksia :D Paskat festarit, ahdistavaa oloa ja kämäinen yöelämä :D Se ei siis välttämättä ole vain mun päässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ollut vaan sun päässä...mutta kannattaa muutaman kerran kokeilla uudestaan ja antaa mahdollisuus. Minullakin ehkä vasta näin kymmenennellä kerralla onnistui löytymään yhteinen sävel ;)

   Poista
  2. Hahaa, en taida vaivautua, jollei ole ihan pakko :D

   Poista