lauantai 14. helmikuuta 2015

Hyvää ystävänpäivää!

Ystävät merkitsevät minulle paljon. Elämän aikana heitä on tullut ja mennyt. Joskus on luvattu ikuista ystävyyttä, joskus taas vannomiset ovat jääneet sikseen, ja edelleen kuljetaan tätä elämää vierekkäin, lomittain ja yhdessä.

Ystävät ovat heitä, jotka eivät petä, uskovat asioitaan minulle, kuuntelevat minua ja ovat siinä silloin, kun heitä eniten tarvitsen. Tärkeimmille ystäville järjestin kesällä kekkerit ja kestitsin heitä mielestäni viimeisen päälle - olivathan he olleet tukemassa elämäni kovimpana aikana. Mielestäni ystävät tarvitsevat hemmottelua ja osoitusta siitä, että arvostan heidän olemassa oloa. Järjestän yllätyksiä ja huomioin heitä aina, kun vain mahdollista. Tässä elämässä on niin paljon kaikkea, että on mieletöntä, että he ovat jaksaneet tätä kaikkea elää mukana. Siksi ystäväni ansaitsevat vain parasta. Ja yksi niistä parhaista on tietysti se, että minä tuen silloin, kun he sitä tarvitsevat. Ystävät tietävät, että minuun voi luottaa.

Vaikka ihmisystäviä on jokaiseen hetkeen omansa, on yksi ystävä ylitse muiden - Lenny. Hän elää tätä elämää kanssani joka ikinen päivä ja nyt viimeiset ajat melkein 24/7. Siinä se silti on eikä valita. Me olemme molemmille se vuori, josta ottaa tukea, kun sitä tarvitsee. Lenny on kuunnellut joka ikisen itkuni ja suurimman osan nauruista kolmen vuoden ajan.

Tämä elämä ei silti olisi tämä ilman jokaista teistä, jotka olette kanssani jossain vaiheessa tätä elämää tarponeet. Siispä oikein ihanaa ystävänpäivää jokaiselle ystävälle! <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti