sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Onnea on...

... uusi työ, uusi elämä!

Eli sain kuin sainkin työpaikan! Työttömyyteni ei onneksi kestänyt kuin 2 kk ja taas mennään kohti uusia seikkailuja. Toki tässä on vielä koeaika koettavana, mutta eiköhän ne minusta tykkää (ja minä heistä) niin paljon, että työpaikka jää pysyvästi elämääni. Toivottavasti ainakin nyt muutamaksi vuodeksi eteenpäin.

Parasta uutisessa oli tietysti se, että työ on Tampereella. Sitten tulee se, että työpaikka on vakituinen. Tätä vakituista työtä olen halunnut koko elmäni. Reilu kolme vuotta vuoden / puolen vuoden sopimuksilla oli raskasta. Toivottavasti ne ajat jää taakse koeajan jälkeen, ja voin keskittyä olemaan hyvä työssäni.

Minulle tärkeitä asioita elämässä on perhe, ystävät, terveys, toimeentulo. En edes osaa laittaa niitä tärkeysjärjestykseen, sillä tuntuu, että terveys laskee, jos toimeentulo laskee.. mutta jos ei ole terve vaikka olisi miten hyvät tulot, niillä tuloilla ei ole väliä. Mutta ei kai näitä asioita tarvitsekaan järjestykseen laittaa. Tärkeitä kaikki ja sillä hyvä.

On jotenkin helpompi elää, kun tietää, että saa tehdä työtä, mistä oikeasti pitää ja siitä maksetaan joka kuukausi palkkaa. Voi säästää ja suunnitella elämää vähän pidemmälle. Eikä tarvitse miettiä rahatilannetta, jos Lenny pitääkin viedä eläinlääkäriin tai itse tarvitsee lääkäriä. On se vaan jännä, miten paljon elämä kuitenkin on niin kiinni rahassa. Vaikka vähälläkin pärjää, täytyy se vähäkin jostain ansaita.

Huomenna menen tutustumaan uuteen työpaikkaan. On ihana päästä kurkkimaan jo etukäteen, minkälaisia työkavereita saan ja minkälainen ilmapiiri siellä on. Ainakin haastattelussa sain hyviä fiiliksiä, joten luotetaan nyt intuitioon ja mennään avoimin mielin kohti uutta.


3 kommenttia: