keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kirjanmerkki

Minkälaista kirjanmerkkiä sinä pidät? Onko se jostain ostettu juuri sitä tarkoitusta varten? Vai oletko niitä, jotka taittavat kirjan kulman? Vai oletko ehkä tehnyt itse jonkun merkin?

Tällä hetkellä minulla on kesken monta kirjaa. Aika usein näin on ja se on ihan hauskaa. Jokaisessa kirjassa täytyy olla oma kirjanmerkkinsä. En ole koskaan perustanut mitään sanomattomasta massatuotannosta tässäkään asiassa, joten olen napsinut kotoani erilaisia juttuja kirjanmerkeiksi. Esimerkiksi yksi on broidin pojan tekemä ystävyydennauha, toinen ystävän lähettämä joulukortti ja kolmas ystävän lähettämä kuva. Joka kerta, kun kirjan avaa, tulee hyvä mieli. Silloin muistaa läheisen ihmisen tämän kirjanmerkin avulla.

 Luen kirjoja yleensä iltaisin ja onpa mukava laittaa kiva kirjanmerkki kirjan väliin ja mennä nukkumaan hymyillen. Jos sinulla ei vielä ole tunteita tuovaa kirjanmerkkiä, suosittelen sen hankkimista. Yksi hyvä on lentolipun säästäminen siltä suosikki reissulta. Näin muistaa joka kerta juuri sen reissun ja saa hyvän mielen. Mikä onkaan tärkeämpää kuin nukahtaa onnellisena. Pieni vaiva - suuri hyöty.


4 kommenttia:

 1. Mun suosikki kirjanmerkit on ne kaksi sieltä bolognalaisesta kirjakaupasta. Molemmissa on niiiin hyvät lauseet, että niitä on ilo käyttää. Täytyykin ottaa tavoitteeksi, että jokaiselta Italian reissulta ostaa uuden kirjanmerkin :)

  VastaaPoista
 2. Voi, kun kiva! Niistä tulee aina hyvä mieli...Italiaa ajatellessa tulee aina hyvä mieli... tarjoilijat, ravintolan asiakkaat ja Peppe-kommentit niistä kaikista naurukohtauksista nyt vaan mainitakseni :D

  VastaaPoista
 3. Mä leikkaan kirjekuoren kulmasta sydämen ja sen voi pujottaa sivun väliin. :) Niitä leikkelen sit aina uusia, kun ne tuntuu katoavan jonnekin, eikä koskaan löydy silloin, kun on tarvis :)

  http://www.pinterest.com/pin/307511480776418778/

  VastaaPoista