keskiviikko 13. elokuuta 2014

Käsi pystyyn virheen merkiksi

Oli virhe luulla, että tiistai olisi toivoa täynnä ja elämä näyttäisi paremmalta ja mitähän eilen jauhoin jostain paremmasta asenteestakin? Kun paskan päälle sataa lisää paskaa, ei voi enää edes yrittää olla positiivinen.

Lennyllä on niin kovat kivut, että minuakin sattuu. Eilen sille tuli tassuun, joka oli paketissa, märkäihottuma. Siinä se tiistai meni kiireisiä työasioita hoidellessa ja koiran tassua puhdistaessa. V-sanaa tuli käytettyä luvattoman monta kertaa ja päässä alkoi verisuonet tykyttää. Olin aivan varma, että nyt katkeaa joku päästä ja tämä oli tässä. Niin paljon suututti. Miten voi yhdelle koiralle käydä näin paljon huonoja juttuja ja kaikki kerralla?!

Viikon aikana tämän naisen positiivista elämän asennetta ja sen opettelua on koeteltu urakalla ja ei voi kun sanoa, että olen epäonnistunut melkein täysin. Eilen teki mieli antaa periksi, heittää kuuluisat hanskat naulaa ja laittaa lomamoodi päälle.

Mutta sitten tuli aika eläinlääkärin ja tiistai-illan kahvi ja seura. Heti tuntui paremmalta ja elämä ei tainnut oikeasti ollakaan minua vastaan. Toisin sanoen, kireys päästä hävisi heti, kun pääsi pois töistä. Olen niin loman tarpeessa!


Hei, toivottavasti teillä on ollut parempi viikko! Kertokaa positiivisia juttuja teidän viikosta kommentteihin niin on ainakin jotain, mistä olla iloinen.

2 kommenttia:

 1. Voihan harmi sentaan :(
  Positiivisia tahan mennessa: paluu arkeen on onnistunut tosi hyvin, tykkaan tosi paljon meidan kodista. Viime maanantaina sain nauttia salin saunasta ylhaisessa yksinaisyydessani, jee. Kissat on sopoja ja tanaan paistaa aurinko <3
  Halauksia teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haleista. Tuli hymy huulille noista positiivisista! Ihanat. Varsinkin toi ylhäinen yksinäisyys saunassa <3 :)

   Poista