maanantai 25. elokuuta 2014

Hälsningar från Stockholm

Eka päivä täällä alkaa olla pulkassa. Mikäli tummat pilvet, jotka uhkaavasti tulee kohti ei sada, menen pian vielä käymään Käknastornetissa. Huomenna ainakin sataa, joten pyhitän sen ostoksille Quality outletissa. Onko kellään kokemuksia siitä paikasta? 

Toki, ostoksia tein tänäänkin. Tässä ekan päivän satsi. 
Kävin siis gamla stanissa, jossa poikkesin polka gris -kaupassa. Sieltä siis polkagrisit ja toffeet. Sitten pysähdyin Fotografista museossa katsomassa Sebastiao Salgadon Genesis-näyttelyn. Huikee! Sain club one -kortilla ilmaisen posterin ja valitsin nämä mainiot pingviinit. Katsokaa mikä jono! 

Sen jälkeen menin syömään museon yläpuolelta löytyvään Hermans kasvisravintolaan. Aivan huikea paikka! Suosittelen! Super hyvä buffa ja 120 kruunulla sai syödä niin paljon kuin jaksaa. 

Matka jatkuu kohti Södermalmia. Sieltä löytyi Aintsun minulle vinkkaama Myrorna-kirppis ja tuo Dieselin 100% puuvillaa oleva neule lähti 120 kruunulla mukaan. Koko on L ja se on täydellinen. Iso, väljä ja juuri mahtava villasukkien kanssa viltin alle kääriytymiseen. 

Vahingossa vastaan tuli myös kirjakauppa ja ekokauppa, joista kassan kautta kotiutin pari kirjaa ja Rosmariinin plus kookosöljyn. 

Lisäksi ruokakaupoista on aina etsittävä uutuus suklaat. Ja koska vastaan tuli myös turistikauppa niin yksi magneetti ja Prinssi Carl Philipin postikortti tulevat kaunistamaan minun jääkaappiani. Ah, Carl <3 

Kummitytölle löysin Östermalmilta koirapalapelin aakkosilla ja Sturegallerianin Ritualsilta ostin suihkusaippuaa, wc-tuoksua ja vartalovoidetta. 

Kaikki tämä yhdessä päivässä vaikka kurkku on kipeä ja nenä vuotaa. Iski kamala flunssa juuri eilen ennen lähtöä, mutta en anna sen haitata! Sairastetaan sitten myöhemmin. 

Kamera on myös täynnä kuvia ja mieli täynnä ihania muistoja. Päivän paras hetki oli puolituntinen levähdys Östermalmtorgetilla. Juttelin vanhemman pariskunnan kanssa ja he neuvoivat minulle juuri tuon Käknastornetin. Olivat ihanan pirteitä ja sain jopa ottaa heistä kuvan. Söpö pari, vai mitä? 


2 kommenttia: