tiistai 10. kesäkuuta 2014

Dream on and dream until your dream come true


Kuten eilen jo mainitsin niin olin Aerosmithin keikalla enkä tosiaankaan ole kertonut parhaita paloja täällä. Nyt täytyy siis laittaa kuvia ja videoita teille nähtäväksi. Oliko muuten teistä kukaan kyseisellä keikalla?

Keikkaa kohtaan oli kovat odotukset ja listattiin ystävän kanssa mennessä, mitä biisejä halutaan kuulla. Kaikki muut kuultiin paitsi Pink ja Dude looks like a lady. Kaikkea ei voi saada, joten eipä tuo haittaa, kun suurin osa kuitenkin kuultiin.

Iho kananlihalla tuli kuunneltua monia biisejä, mutta itku tuli, kun tyypit pamautti ilmoille Armageddon elokuvasta tutun I don't want to miss a thing -biisin. Teki mieli kuvata koko biisi, mutta teki mieli vain fiilistellä. Tein molemmat ja olen tyytyväinen. Ah, mahtava fiilis!

Omaan elämään parhaimmin sopivat sanat Aerosmithilta on Deam on -biisi, jossa kehotetaan unelmoimaan niin kauan kunnes unelma käy toteen. Eli älä koskaan luovu toivosta unelmiesi suhteen ja aina pitää unelmoida. Täytyy myös tehdä töitä niiden eteen...mutta tärkeintä on, että niitä unelmia on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti