torstai 12. kesäkuuta 2014

Mitä unet oikein ovat?

Näen välillä aivan sekopäisiä unia. Nyt olen nähnyt sarjan onnettomuuksista. Edellisessä koko meidän rivari paloi, mutta lopulta tuli saatiin haltuun ja sammutettua. Sitä edellisessä unessa Lenny jäi auton alle.  Piti heti googlettaa, mitä unessa tarkoittaa tuli tai auto-onnettomuus.

Tuli on hyvä enne. Jos koti palaa, se merkitsee pysyvää onnea. Jos työpaikka palaa, bisnekset sujuvat erinomaisesti. Tuli ja liekit ovat positiivisessa mielessä hengen, rakkauden ja intohimon vertauskuva. Negatiivisesti ne kertovat kiukusta, turhautumista ja mielipahasta.

Häh? No onko se nyt hyvä vai ei?! Pitää päättää, ei voi sanoa, että positiivisessa hengessä ja negatiivisessa hengessä. Voi jestas näitä tulkintoja. Mutta otan mielelläni vastaan tuon pysyvän onnen. Kiitos!

Onnettomuus. Uni onnettomuudesta on ankara kehotus välttää matkustamista lähiaikoina. Jos onnettomuus ei perustu todelliseen, jo koettuun onnettomuuteen, uni kertoo että pakenet kriisiä. Toimintakyvyttömänä ei pysty ratkaisemaan ongelmia.

Mitäs tämä nyt on? Olen ymmärtänyt, että paha unessa tarkoittaa hyvää. Ja päinvastoin. Onneksi en ota näitä tosissani.

Toisaalta luin taas seuraavaa:
Liekki/Liekit: Lemmenroihua ja intohimoa. Mitä komeampi liekki sitä paremmalla tolalla lemmenasiat ovat.
 
Jaahas.

Kaija Koon sanoin: en odota yllätystä, en pidätä hengitystä. 

2 kommenttia:

  1. Hui... Mä näin viime yönä unta, että olin osittain halvaantunut :/ Sekään ei ollut mikään ihana uni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui kamala! :( tollanen uni on kyllä inhottava. Mistä nekin oikein tulee? Ehkä sulla oli vaikka puutunut jalka yöllä ja sitten se tuli uneen tolla tavalla?

      Poista