torstai 26. kesäkuuta 2014

Mikä mikä?! Aurinko!

Eilen vähän pilkisti, mut tänään paistaa ihanasti ja on sininen taivas. Siis aurinko! Aurinko paistaa. Juuri niin kuin kesäkuun lopussa pitääkin. Mutta valitettavasti lämmintä ei vielä ole. Minä puen toimistolle edelleen saman villatakin kuin joulukuussakin. Hrrrr.

Mikä sitten on lämmin? Toisille käy juuri tämä vähän alle 20. Kuten esimerkiksi Lennylle. Hän kiittää tätä keliä varmasti. Minä taas en voi pukea kesämekkoa päälleni ennen kuin mittari näyttää varjossa yli 25. Mieluusti 28 ylöspäin. Kun auringossa on 25, varjossa on ihan liian kylmä, enkä silloin vielä luovu pitkistä housuista. Pari kertaa olen kuitenkin onneksi tänä kesänä saanut mekkoa käyttää. Ei mennyt viime syksyn shoppailut italiassa ihan suohon. Hyvin ne mekot toimii Suomessakin näköjään.

Mutta toivotaan viä lisää kesähelmakelejä. Etenkin sitten elokuulle, kun olen lomalla....

Aurinko paljastaa myös toimiston likaiset ikkunat....

Muistoissani viime kesän päiväretki Riminille <3


4 kommenttia:

 1. Toivottavasti ne kelit vahan lampenee, olis kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olishan tuo kiva. Varsinkin silloin 12 pv vois paistaa oikein lämpimästi ;)

   Poista
 2. Voi kun Suomeenkin tulisi kunnon kesäkelit, me nautimme niistä jo jonkin aikaa täällä Norjassa, vaikka nyt mennään kyllä reilusti kahdenkympin alapuolella... hrrr... Itse olen ihan samanlainen vilukissa, kesämekkoa en kaiva esiin vasta kun on jo muutaman päivän hikoillut lämpöisemmissä vaatteissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi, kympin alapuoli varsinkin aamulenkillä on kamalaa! Kun on odottanut aikaa, että aamulla voi vaan heittää kollarit ja t-paidan päälle ja lähteä höntsäilee aamulla...ja sitä ei ole vielä kesäkuussakaan tullut niin voi jestas, miten harmittaa! Mutta... kyllä se tästä! Kyllä se sielläkin :)

   Poista