keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Lisää Turkua

 Eihän se Turku tosiaan niin paha paikka ollutkaan. Selvisin hengistä koko paikasta ja näin pari kivaa paikkaakin ihanien ystävien lisäksi.

Helatorstaina oli onneksi sentään kirpputori auki ja käytiin ystävien kanssa penkomassa turkulaisten tavaroita. Tein taas ysäri-löytöjä ja olen tästä hyvin kiitollinen! Lisäksi tietysti pari naistenlehteä lähti mukaan. Eli aika perus löydöt.Kirppiksen jälkeen marssittiin Rantakerttuun syömään. Olipa varsin hauska kokemus. Ensinnäkin Menu oli turuksi ja olipa hyvä, että ymmärsin! muuten olisi jäänyt tilaamatta. Söin mainion jokirapuleivän, jonka sai gluteenittomana. Siitä suuri plussa. Valitettavasti jokiravut olivat uitettu majoneesissa ja se ei ollut hyvä juttu. Mutta muuten oikein mainio valinta. Suosittelen tätä paikkaa ehdottomasti!


Torstaina ilma oli viileä ja sateinen, joten mitään jokilaivahässäköitä ei päästy kokeilemaan. Täytyy kyllä ehdottomasti jonain päivänä käydä, koska niitä niin kovasti kehutaan. En tosin usko, että se Tampereen meiningistä niin kovin eroaa, mutta kuitenkin.

Reissun mielenkiintoisimman huomion tein Rantakertun vessaan jonottaessa. Siellä kolme naista keskusteli keskenään. Kaksi niistä oli vessassa ja yksi jonossa. Kuuntelin heitä hetken ja sitten tajusin etten ymmärrä heidän puheestaan mitään. Jouduin ihan keskittymään, jolloin sain selvää, että yksi heistä olisi ehkä raskaana, koska joku painaa kylkiluita. En voi ymmärtää, MITEN en saanut siitä turusta mitään selvää! Oli hyvin omituinen tunne, mutta toki, ymmärrän ettei aivot halua vastaanottaa aina inhokkina pitämääni murretta.

Loppujen lopuksi Turusta jäi mukava mieli ja palaan sinne kesällä uudestaan. Ehkä jo heinäkuussa.2 kommenttia:

  1. Tervetuloa taas heinäkuussa! Ja sitten jos ei ole jokilaivakelejä, niin jo on kumma! :D Mutta onneksi mulla on hyvä drinkkientekijä kotona, niin ei tarvi kuivin suin olla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah, perjantaina after work voisi olla paikallaan siellä jokilaivalla, todellakin! Mutta ei liikaa - lauantaina vielä töitä ;) Kiitos, että pääsen. Helpottaa kummasti tuota työmatkaa!

      Poista