torstai 17. heinäkuuta 2014

Kolmekymppinen finninaama

Olen monelle vauhkonnut siitä, kuinka ihanaa on olla 30! Monet ovat ihmetelleet innokkuuttani. Itse sain tähän varmuuden lukemalla päiväkirjojani 10 vuoden takaa. Voi tytöt! Onpa sitä joskus ollut sinisilmäinen.. huhhuh! Melkein huusin päiväkirjalle "Idiootti! Ei se soita!" ja seuraavalla sivulla oli vuodatettu juuri sitä, kuinka joku poika ei ollut soittanut vaikka oli luvannut. Kun olisikin ollut joku tämmöinen kolmikymppinen sanomassa, että herätys ja eteenpäin! Mutta kai meidän kaikkien tulee elää nämä asiat ja oppia kantapään kautta. Me kaikki, kun kuitenkin opitaan näistä eri asioita.

Nyt on jotenkin aikuinen olo ja varmasti, kun 10 vuoden päästä luen näiden aikojen päiväkirjoja, huudan taas, että IDIOOTTI! Mutta niin se vaan menee, elämä. Tärkeintä on kuitenkin se, että on tyytyväinen siihen, mitä nyt on.

Vaikka teinivuosien pitäisi olla ohi, nauratti eilen kovasti se, että peilistä katsoi kolmikymppinen finninaama. Viikonlopun kakut, alkoholi ja juhlien stressi aiheutti ei niin mukavat reagtiot naamalle. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa aikuisen naisen elämää.
2 kommenttia:

 1. 30 on kyllä hyvä ikä! Siinä vaiheessa elämää tietä jo aika paljon, on katsellut jo jonkin aikaa maailman menoa. Luultavasti pitää itsestään huolta ja on myös terveydellisesti elämänsä kunnossa.

  Mulla on vielä vuosi aikaa.. Tai, no alle vuosi, mutta mulla on vakaa aikomus olla synttäripäivänä elämäni kunnossa niin fyysisesti kuin psyykkisesti :)

  Voi katsella elämäänsä ja todeta, että on päässyt pitkälle. Eikä oikeastaan haluaisi olla missään muualla tai kukaan muu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet jo hyvin pitkällä, kun olet noin paljon ajatellut asioita :)

   Poista