perjantai 25. heinäkuuta 2014

Hei helle

Miten iloinen voikaan olla yhdestä sanasta. Se on Helle. Helle tarkoittaa minulle sitä, että olen saanut käydä kaikki ihanat mekot ja kesävaatteet läpi. Toinen kierros saa alkaa ensi viikolla, kun tämä helle vain jatkuu. Nyt jopa tuli radiostakin varoituksia todella kuumasta säästä. Se on siis todella nyt sellainen sää, jossa tämä vilukissa pärjää.

Yhtään en valita. En varmasti!

Tein jo kolme vuotta sitten sopimuksen itseni kanssa, että en valita enää ikinä säästä. Siihen on mahtunut yksi ainoa perkele, kun toissatalvena satoi niin paljon lunta monta viikkoa putkeen ja kevään piti jo alkaa. Vain silloin yhtenä aamuna lumitöiden lomassa manasin kerran. Sen jälkeen olen taas lupaukseni pitänyt.

Varsinkin koiran kanssa ei auta valittaa. Ulos on mentävä monta kertaa päivässä, oli sää mikä hyvänsä. Ja muistakaa: se on vain pukeutumiskysymys.

Nautitaan näistä ihanista lämpimistä keleistä täysin riemauksin ja todella toivotaan, että näitä kestää pitkälle syksyyn. Mikä onkaan ihanampaa kuin lämmin syksy? No lämmin elokuu tietysti, kun silloin olen pidemmällä lomalla. Mutta tänään nautin yhdestä irtonaisesta lomapäivästä ja marssin muuttoavuksi rakkaalle ystävälleni Helsinkiin. + 30 astetta, muutto ja paku ilman ilmastointia. Mikä ihana yhdistelmä!

Ps. bikinit on pakattu mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti