tiistai 8. heinäkuuta 2014

Mitä tapahtuu öisin?

Voi sitä rakkautta, kun pääsi taas nukkumaan Lennyn viereen <3 mutta sitä en tajua, miksi meille aina tapahtuu kaikenlaista outoa öisin.

Olemme nyt maalla järkkäilemässä viikonlopun kemuja eli siis vieraassa sängyssä. Minun selkähän ei ole vieläkään kunnossa, joten herään välillä öisin kipuihin. Tämän lisäksi maalla on muutama muukin ärsyttävä asia.

1. Kärpäset. MIKSI niiden pitää tulla naamalle? Kaikista mahdollisista paikoista naamalle! Pidän lätkää kädessä ja aina, kun joku tulee häiritsemään, lätkäsen. Lenny tekee oman osuutensa syömällä lentäviä ärsytyksiä. Mielestäni loistavaa yhteistyötä.

2. Kissat. Kissat saisi meidän puolesta potkaista illalla ulos ja ottaa vasta aamulla sisälle. Ne eivät kuitenkaan nuku öisin. Se tarkoittaa sitä, et ne tulevat syömään raksuja keskellä yötä. Ja tietysti me nukutaan keittiön vieressä. Ei se, että herätään niiden raksujen rouskutukseen, mutta joka kerta toinen kissa kaataa jotain tai joku kolahtaa niin, että minä ja Lenny saadaan sydärit.

3. Muut omituiset sattumukset. Maanantain vastaisena yönä nukuin ilmeisesti jotenkin leveästi, koska jostain syystä heräsin siihen, että Lenny tippui sängystä. Hirnun täällä nytkin, kun kirjoitan tätä, oli nimittäin niin hauska tilanne.
Heräsin siihen, että Lenny rymyää ja kun avasin silmät, näin Lennyn kauhistuneen ilmeen ja kun se yrittää pitää etukroppaansa sängyllä. Kun sanoin Lennylle, että hups, mitä nyt? Se könysi aivan ihoon kiinni. Häntä heilui ja nurina kuului. Tämä tarkoitti, että häntä hävetti enkä saisi sanoa mitään. Ei sitten sanottu. Mutta kyllä aamulla taas nauratti! 

Et sellasia. Mielenkiintoista, eikö? Pienet sattumukset tekevät elämästä hauskempaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti