keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Jännittävä kuvaus

Mainitsinkin viime viikolla, että kävin kuvaamassa tuttavani häät viikonloppuna. Jännitys oli iso, mutta turha - onnistuin mielestäni hyvin.

Kirkko oli valoisa, ulkokuvauksissa vaihteleva sää aiheutti hieman murheita, mutta ei ylitsepääsemättömiä, pariskunta oli mukana ideoissa ja heitä oli helppo liikutella. Ja mikä parasta - ei tullut yllätyksiä, joihin en olisi pystynyt reagoimaan.

En ole mikään häiden paras ystävä, mutta kuvaaminen oli kivaa.  Laitan parit kuvat tänne. En viitsi pariskunnan naamoja julkaista täällä, mutta saa näistä jotain ajatusta. Kertokaa, mitä mieltä!
2 kommenttia:

  1. Nyt jos saisi kommentin läpi monen yrityksen jälkeen...Tykkään tuosta sormukset kuvasta ja tietysti kuva pikku-prinsessasta on mahtava tilannekuva :) Jotenkin typerää, että hääkuvaus on tänä päivänä mennyt niin erikoisuuden tavoitteluksi. Peruskuvat riittää enää harvoille. Kun eihän niillä upeimmista upeimmillakaan kuvilla tee mitään, jos ero tulee muutaman vuoden päästä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huoh. Inhottava blogger, kun jumii :( onneksi tuli kuitenkin nyt perille ja jaksoit yrittää - kiitos siitä! Onneksi tämä pariskunta oli todella tyytyväisiä näihin minun kuviin. Tai niin ainakin antoivat ymmärtää ;) kiitos myös sinulle palautteesta. Sitä tarvitaan aina!

      Poista