tiistai 12. marraskuuta 2013

Iloisia harrastuksia


Harrastukset tuovat monelle iloa ja sen takiahan niitä harrastetaan, että se on mukavaa ajanvietettä. Itselläni on paljon harrastuksia, mutta valitettavan vähän aikaa jokaiselle. Koiran tulon jälkeen on pitänyt tehdä valintoja monen harrastuksen suhteen. Koiran kanssa tehtävät jutut ovat kuitenkin tärkeimpiä harrastuksia itselle, koska ne ovat osa toisen täysipainoista elämää.

Valokuvaus on kuitenkin se, josta ei ole koiran tulon takia tarvinnut luopua eikä sitä ole tarvinnut vähentää - päinvastoin! Koira on mahtava kuvauskohde ja sen kasvua on ollut mahtavaa kuvata. Parhaita kuvia on nyt myöhemmin katsottuna ne pentukuvat. Niiden merkitys myös nousee, kun koira vanhenee.

Valokuvaus on siitä hyvä harrastus, että sitä tehdessä kaikki muu unohtuu. Keskityn vain siihen, mitä juuri sillä hetkellä teen ja kuinka saisin vielä paremman kuvan. Eilen sain studiolleni vieraaksi ihanan 7-vuotiaan tytön, josta otimme monia hyviä kuvia perheen iloksi.

Miten mahtavaa oli seurata tytön hyviä ilmeitä ja hienoja omia poseerauksia. Ja sitä iloa! Mistä se kaikki ilo pursuaakaan. Se elämän asenne, mikä lapsilla on, on välillä niin kadehdittavaa. Osaisipa itsekin ottaa noin rennosti ja varsinkin kameran edessä. Koira pääsi kuviin myös mukaan ja oli muutenkin meiningeissä. Se myös kantoi vaatteita, jotta hänetkin huomattaisiin tässä kaikessa härdellissä. Kun valokuvattava lähti kotiin, hän nukahti autoon ja koira nukahti olohuoneen lattialle heti. Niin ihana, kun iltapäivä olikin, oli se myös väsyttävä. Raskasta puuhaa tuo valokuvaus ja varsinkin mallina oleminen.


Kun kerta tämä on se harrastus, jossa kaikki maailman pahuus unohtuu, kannattaa sitä tehdä enemmän. Mikä sinun sellainen harrastus on?

Kuvat ovat tarkoituksella rajattu niin, että tytön kasvot eivät näy kokonaan.


2 kommenttia:

  1. Jooga on mulle se harrastus, tai oikeammin se on elämäntapa. En voisi elää ilman joogaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 niinpä. Onneksi on joku sellainen henkireikä :)

      Poista