keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Positiivinen=stressitön arki

Arki rullaa nyt positiivisella asenteella. Ei stressiä esimerkiksi tekemättömistä töistä, mikäli niitä ei ole tehnyt sen takia, että ei ole vain yksinkertaisesti ehtinyt. Ei stressiä siivouksista, joita ei ole ehtinyt tehdä eikä siis stressiä mistään, mitä ei ehdi tehdä.

Puhuin aiemmin siitä, kuinka stressaavaa arki joskus on juuri tekemättömien töiden takia. Nyt olen huomannut, että kaikki sujuu paljon näppärämmin, kun ei stressaa. Johan sitä meni energiaa pelkään stressaamiseen ja sen takia ei saanut mitään tehtyäkään.

Nyt arki on aikalailla töitä, koiraa, kotia ja omia harrastuksia. Koira tietysti menee kaikessa ensimmäiseksi ja vasta sitten, kun tietää, että se pärjää ja sillä on kaikki hyvin, voi tehdä muuta. Esim.lähteä töihin tai harrastuksiin.

Jotenkin luulen kuitenkin vielä, että tämä stressitön arki on vaan haave ja jokin väliaikainen aivopieru. Näin ei tietenkään saisi ajatella, koska onhan mulla kaikki tärkeimmät joululahjatkin jo hankittuna, joten joulunkaan ei pitäisi stressata. Antaa ajan kulua ja katsotaan, mihin päädytään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti