lauantai 30. marraskuuta 2013

Kipeä olkapää ja miinus monta sataa kaloria

Näköjään tämän viikon postaukset ovat täysin musiikkipainotteisia. Mutta hyvästä asiasta voi jauhaa vaikka miten paljon, eikö?

Torstaina sain taas tripla-annoksen hyvää oloa ja mieltä, kun olin kavereiden kanssa kuuntelemassa Volbeatia Helsingissä. Se, että musiikki saa ihon kananlihalle on jo ihan huikee asia. Mutta vielä siihen lisäksi se, että esiintyjät ovat näyttäviä ja silmät saavat keikan ajan ruokaa, saa fiiliksen kattoon. Keikan aikana tuli sen verta paljon hypittyä ja tanssittua, että olkapää oli seuraavana päivänä kipeä. Kaikki oli kuitenkin sen arvoista!

Mikä siinä onkin, että harvemmin livekeikkoihin on pettynyt. Volbeat vetää varmalla ja hyvällä otteella kerrasta toiseen. Tämä oli nyt kuudes kerta, kun kyseisen bändin näin livenä eikä kyllästytä vieläkään. Vaikka eihän toki viisi ole mitään, jos joihinkin tosifaneihin vertaa. Mutta joitain bändejä kiertäessä on joutunut valitettavasti toteamaan sen, että aina on samat välispiikit ja samat biisit. Volbeatin kohdalla näin ei onneksi ole.

Tämä keikka olisi pitänyt olla jo marraskuun alussa niin olisi jaksanut koko harmaan marraskuun vetää positiivisemmalla otteella. Mutta tällä jaksetaan se kylmä ja viimainen tammikuu, joka mahdollisesti on edessä.

Keväällä on luvassa lisää hyvää mieltä, kun pääsen Apocalyptican keikalle. Se onkin jo niin mones niiden keikka, ettei enää pysy perässä. Onneksi on jotain mitä odottaa, kun Apojen lisäksi on Aerosmithin keikka toukokuussa. Sitten alkaakin jo syksyn keikkojen myynnit. Täytyy ostaa paljon lippuja keikoille niin jaksaa paremmin kuin tänä vuonna.

Nyt musiikin sijasta lätkää, joten kaikille hyvää viikonloppua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti