tiistai 15. heinäkuuta 2014

Maailman parhaat ystävät

Juhlat on nyt juhlittu ja 30-vuotista taivalta muisteltu moneen eri otteeseen. Olo ei tunnu vanhalta - päin vastoin. Minulla on ollut mielenkiintoiset vuodet ja odotan innolla seuraavia. Parasta näissä vuosissa on se, että olen tutustunut moniin ihaniin ihmisiin ja monet heistä ovat jääneet sydänystävikseni. Nämä ystävät kokosin viikonloppuna juhlimaan ja onneksi suurin osa pääsi paikalle.

En ole mikään bilehile enää tässä iässä, mutta joskus on kiva ottaa ilo irti ja vaan antaa mennä. Niin me tehtiin ystävien kanssa, vasinkin Maijan, kun spaissarit, bäkkärit ja Scooter raikasi kaiuttimista. Kesäilta, paljaat varpaat, grilliruoka, ysärimusiikkia ja ne rakkaat ystävät. Ei voisi parempaa olla <3 elämä tosiaan on ihanaa. Ja siis tietysti sangriaa vähän naamaan niin johan unohtui paineet ja stressi hetkeksi. Olen täsin sitä mieltä, että viiniä kannattaa juoda silloin tällöin, mutta ei liikaa. Se tekee hyvää!
4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä: viini on hyvää silloin tällöin nautittuna, hyvässä seurassa, kuten viime lauantaina. Kiitos vielä Jonna huippujuhlista!! <3

  VastaaPoista
 2. Suuren suuret onnittelut! Kolmenkympin paremmalla puolella on hyvä olla, eli tervetuloa vain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu!! :) Mä luulen kans, että tällä puolen on paaaaljon parempi :D

   Poista